Inici Ioga dinàmic

Ioga dinàmic

ioga2

Ioga dinàmic, intens, i fluid amb postures encadenades.

A Yoga Veda el primer pas és millorar la tècnica postural. Perfeccionant i polint cada postura “Asana” per obtenir els màxims beneficis que proporcionen (increment de la flexibilitat i de la força muscular entre d’altres).

Realiniem el sistema esquelètic i muscular i l’obertura toràcica.

El segon pas és ajustar o coordinar cada vegada més el moviment conscient amb la respiració. Així no gastem energia innecessària, la nostra ment es torna més atenta i tranquil·la i obtenim un sentiment de benestar.

Paral·lelament amb aquests passos, a mesura que avancem de forma progressiva, ens sentirem més còmodes en les postures, la ment estarà més relaxada i anímicament més positiva.

En conclusió, intentem reunir totes les parts del nostre ésser  per harmonitzar cos- ment- esperit a la vegada que ens posem en forma.

Nivell intermedi

Donem varietat a la coreografia de cada setmana amb classes pensades tant per introduir-se en el ioga , com per perfeccionar la pràctica tot seguint el ritme natural del cos. Per això, en ocasions donem l’opció d’escollir entre dues fases de la postura de diferent intensitat , perquè d’aquesta manera el cos s’anirà adaptant progressivament.

En el grup intermedi experimentem el moviment conscient, ( l’aspecte meditatiu en moviment ) el flux “ioga vinyasa” que ens ajudarà a enllaçar les postures o ” Asanes”.

La dinàmica vinyasa explora la connexió entre la respiració i el moviment.