Inici Centre Yoga Veda

Centre Yoga Veda

centre

 

Ens trobaràs a Molins de Rei i Corbera de Llobregat on disposaràs de diversos horaris que s’adaptaran a tu, i d’instal·lacions pensades per a la pràctica de ioga.

Un espai agradable on tornar a la teva naturalesa i recobrar la salut.

Posa’t en forma amb un mètode de ioga dinàmic intens, però a la vegada respectuós, i que procura aportar una part molt essencial del ioga, que és la consciència. Per això és adequat per a la majoria de persones.

Les classes estan guiades per un professional que t’ajudarà a experimentar els beneficis donant-te suport quan calgui, i d’aquesta manera podràs avançar progressivament.

Les classes estan dirigides per Inma Martí, professora i directora del centre, dedicada exclusivament al ioga i al massatge des de 1997.

 

curriculum

INMA MARTÍ

Inma Martí, és la directora i professora de Yoga Veda Molins, a Molins de Rei i Corbera de Llobregat.

Dedicada a l’ensenyament del ioga des de 1997.

Formada en Ioga Aeri per l’Escola Internacional de Yoga & Danza & Pilates, en el mètode de “Air Yoga” Nivell 1 i 2. El 2016.

Sense deixar de treballar com a professora i massatgista, ha rebut classes i ha fet diversos intensius relacionats amb la dansa, el Ioga, Pilates, …

Va començar amb el mètode de Hatha Yoga, i al 2005 va retornar l’estudi al centre Astanga Yoga Institut va obtenir la titulació del mètode Asthanga (4 a.), i tot seguit l’estudi de Satyam Yoga.

Diplomada en quiromassatge per l’escola AMACVI el 1994 i especialitzada en massatges i tractaments Ayurveda per la Universitat de Poone (Índia ) 2005.

No ha deixat de treballar com a professora de ioga i massatgista per millorar cada dia.